Toyota Land Cruiser

Toyota Land Cruiser

name it De Toyota Land Cruiser is een geweldige auto voor avonturiers en mensen die durven.

De Land Cruiser is bij uitstek de auto voor avontuurlijke offroad rijders voor het ontdekken van plekken waar normaal nooit iemand komt. De Land Cruiser Club Belgium is een vereniging voor mensen die hier van houden.

Eigenaren van alle types Land Cruisers mogen lid worden. Eens per maand is er een georganiseerde tour door de natuur, langs dorpen en over heuvels. Durf jij het aan? Ga dan eens met ons mee.

Waarom is een Land Cruiser zo fantastisch? You Name It

Wanneer ik anderen moet uitleggen waarom ik zo’n liefhebber ben van de Land Cruiser, vertel ik eigenlijk altijd hetzelfde verhaal, met dezelfde voorbeelden en metaforen.

Mijn liefde voor de Land Cruiser is namelijk een diepgewortelde liefde, gebaseerd op een diepgewortelde voorkeur voor vrijheid. Er zijn mensen die graag op de gebaande paden rijden, doen wat er van hen wordt verwacht en een doorsnee leven leiden zonder te veel verrassingen of risico’s. Er zijn ook mensen die diep van binnen juist alles anders doen. Als het ware een alternatieve manier van leven. Mensen die liever (weliswaar onbewust) risico’s nemen, mensen die niet altijd het standaard doen omdat ze liever andere dingen doen, mensen die door hun levensstijl niet voldoen aan het doorsnee beeld van een willekeurig persoon.

Voor deze mensen bijvoorbeeld geen baan van 9 tot 17, geen huisje, boompje, beestje met 2 kinderen, geen familieauto voor de deur; nee, deze mensen kiezen juist voor andere zaken. Bijvoorbeeld een emigratie naar het buitenland, een alternatieve vorm van liefde, een apart huis of appartement in de stad en een auto die ze mooi vinden.

Voorbeeld: Name It kleding

Ik gebruik graag het voorbeeld van mijn dochter om dit te verbeelden en uit te leggen. Mijn dochter is 10 jaar. Ze is een typisch meisje. Ze houdt van poppen, heeft een groot poppenhuis, houdt van kleding, mode, barbies en de kleur roze. Ondanks haar meisjes karakter, houdt ze zowel van kleding die stoer is als die schattig en meisjesachtig is. Beide dus.

Door de jaren heen heeft ze daardoor een grote voorliefde ontwikkeld voor kleding van het merk Name It. Al jaren koopt ze alleen maar kleding van Name It. Dit gaat niet eens altijd om het merk, want ze vindt de kleding van Name It gewoon het mooist.  Soms kiest ze automatisch de kleding van Name It uit een lange lijst met foto’s van kledingstukken, zonder het merk gezien te hebben. Ze is dus een expert in Name It, maar vooral een grote liefhebber.

Waar we wonen, zijn er geen winkels die Name It Kinderkleding verkopen. In Eindhoven zijn er wel winkels die kleding van dit merk hebben, maar geen groot assortiment. Daarom koopt mijn dochter het liefst haar kleding simpel via internet. Bij Amazingkids.nl hebben ze namelijk zo’n beetje alle kledingstukken van Name It.

Mijn voorkeur voor de Land Cruiser

Zoals mijn dochter een voorkeur heeft voor Name It, heb ik een voorkeur voor de Land Cruiser van Toyota. Het is een prachtige auto. Hij rijdt fantastisch, maar bovenal de mogelijkheden van de auto voor offroad rijden en het opzoeken van avontuur, spreken mij enorm aan.

Ik weet niet wat het is met deze auto, maar elke keer als ik er in rij, heb ik geweldig veel plezier. Elke keer zoek ik de grenzen op van de auto, maar ik heb de grenzen nog nooit bereikt. De auto blijft mij steeds weer verbazen. Ik ben gek van deze auto. Ik heb overigens 2 Land Cruisers, ook 1 voor mijn vrouw. Dit bericht is overigens mede mogelijk gemaakt door cbdwietolieshop.nl.

In februari is er een tour.


Comments are closed.